Malá Shirley hledá sponzory

Shirley

Jedním z praktických projevů Boží lásky, ke kterým nás Pán Ježíš povolal, je pomáhat chudým a sirotkům. A dal nám zvláštní zaslíbení – pokud budeme takovým lidem prokazovat praktickou lásku, je to stejné, jako bychom prokázali lásku Kristu samotnému.

Ve spolupráci s naším misionářem v Keni Mešakem Okumu vytipováváme konkrétní chudé děti i mladé lidi, se kterými Mešak přichází do styku a kterým chybí prostředky na základní životní potřeby. Na jídlo, na oblečení, ale také na vzdělání. Mnozí z nich jsou sirotci nebo polosirotci. Nabízíme vám možnost takového člověka sponzorovat. Ke sponzorování se můžete rozhodnout sami, jako rodina, nebo třeba jako sbor či domácí skupinka. Můžete se rozhodnout pokrývat i jen část potřebných nákladů, pak vás ke sponzorování jednoho člověka spojíme několik.

Nově hledáme sponzory pro pětiletou holčičku Shirley, která žije se svým otcem a dalšími třemi sourozenci ve slumu Settelite v Dagoretti, kde jsou také členy místní církve. Matka odešla před několika roky od rodiny neznámo kam. Otec pracoval jako řidič taxi, ale nyní je bez zaměstnání a přivydělává si jen příležitostnými pomocnými pracemi.

Shirley chodí do školy Friends Children’s Centre. Má ráda nové přátele, cestování a tancování. Jejím snem je stát se lékařkou. Naše podpora bude sloužit zejména k zakoupení jídla, oblečení, školného a školních pomůcek. Potřebná částka na měsíc je 1.800 Kč.

Distribuci peněz mezi potřebné má na starosti výhradně Mešak, který má naši plnou důvěru a je pod naší pravidelnou kontrolou.

Pokud byste měli zájem o sponzorování, ozvěte se nám prosím na některý z kontaktů. Dohodneme s vámi potřebné detaily.